Tijd voor nieuwe meubels? Brocante Cash in Mechelen haalt uw oude meubels GRATIS op in Antwerpen, Brussel en Leuven.

Is het tijd voor een nieuw interieur? Vertrouw dan op een betrouwbare professional om uw oude meubels op te halen in Mechelen, Antwerpen, Brussel en Leuven. Brocante Cash komt bij u langs en betaalt de beste prijs voor uw oude meubels.

 

Brocante Cash is uw partner voor de opruiming van uw inboedel – in zijn geheel of gedeeltelijk. We zorgen voor alles: van inpakken en ladderlift tot container en transport. Moet de leeggemaakte woning achteraf klaargemaakt worden voor verhuur of verkoop? Dan zorgen wij voor de opkuis van het pand. U hoeft helemaal niets te doen en vertrouwt volledig op onze expertise.

 

Een eerste afspraak is geheel vrijblijvend en zonder kosten! Als uw goederen waardevol zijn dan kopen we ze aan de prijs die we met u overeenkomen. Indien de goederen waardeloos zijn, dan nemen we u het werk uit handen om alles gratis leeg te maken en mee te nemen.

In het geval dat uw goederen waardeloos zijn en de kostprijs van het werk en afval te hoog ligt, dan ruimen we tegen een overeengekomen meerprijs alles op.

 

 

 

 

 

Het is sneller natuurlijk  om duidelijke foto's door te sturen naarbrocantecash@hotmail.com.

 

 

 

 

Ontdek snel hoe Brocante Cash uw oude meubels komt ophalen. Wilt u uw meubels laten ophalen in Antwerpen, Leuven, Brussel of Mechelen?

Contacteer ons dan meteen via de contactpagina.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten

7/7 telefonisch bereikbaar. Feestdagen enkel op afspraak.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review